back

Внутрішні перевезення мають бути і зручними, і прибутковими

01-06-2017 16:32

Дев’ять питань щодо організації пасажирських автоперевезень в області сьогодні розглянула профільна координаційна рада за головування заступника директора Департаменту економічного розвитку – начальника управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку ОДА Сергія Меженного.

На порядку денному — покращення якості перевезень, введення додаткових рейсів, зміни до розкладу руху, відкриття чи продовження маршрутів.

Зокрема мова йшла і про урегулювання спірних питань між перевізником та громадою села Андріївка Чернігівського району.

Читати також: Конкурс та діалог: на Чернігівщині визначилися з перевізниками на внутрішніх маршрутах

Нагадаємо, що жителі зазначеного населеного пункту зверталися з проханням змінити транспортний засіб, відкоригувати розклад руху та перевірити відстань між населеними пунктами, що заявлені у рейсі.

Рішення: щоб визначити доцільність додаткового рейсу та узгодити розклад, протягом тижня на зазначеному напрямку здійснюватиметься моніторинг пасажиропотоку. До наступного засідання ради перевізник підготує пропозиції і щодо заміни транспорту. Відстань перевірять, однак на вартості квитка різниця у кілька кілометрів не відобразиться.

Говорили і про задоволення потреб жителів села Звеничев (Ріпкинський район). Наразі у громади виникли проблеми із сполученням як з районним, так і з обласним центрами.

Рішення: на необхідний маршрут оголосять додатковий конкурс. Також вестимуться перемовини з місцевою та районною владою щодо часткового фінансування збиткового для надавача послуг маршруту.

Варто зауважити, що у більшості випадків сторони досягають консенсусу.

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода