back

Робоча поїздка першого заступника голови облдержадміністрації у Ріпкинський район

20-04-2012 | 13:50

19 квітня відбулася робоча поїздка першого заступника голови облдержадміністрації Станіслава Прокопенка до Ріпкинського району.

Він взяв участь в акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», яка пройшла в Любечі, де було висаджено понад двохсот горіхів, саджанці яких надали жителі селища. «Любеч – місто горіхів» - таким був девіз цього заходу.

Учасники акції відвідали Спасо-Преображенський храм у Любечі, де його настоятель, протоієрей Іоанн ( Фурданіч) подарував Станіславу Прокопенку ікону Божої Матері Любецької.

Станіслав Прокопенко також зустрівся з жителями села Галків з приводу капітального ремонту ділянки дороги від села до траси Чернігів – Любеч. Він пообіцяв селянам, що відразу після ремонту дороги буде відпрацьоване питання й регулярного рейсу маршрутки через село Галків.

У зустрічах також взяли участь перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Анатолій Бойко, начальник ДП «Чернігівоблавтодор» Олександр Кутузов, голова Ріпкінської райдержадміністрації Петро Головач.