back

Прапори України та Євросоюзу — поряд. Бахмаччина святкує разом з усією країною

11-05-2017 | 15:53

Жителі Бахмаччини відзначили затвердження Радою Європейського Союзу доленосного рішення про надання Україні безвізового режиму.

З цієї нагоди у районному центрі відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу. На заході зібралися представники місцевої влади, інститутів громадянського суспільства, молодь.

— Нинішня подія є знаковою та довгоочікуваною для нас, українців. Це – вагомий результат реформ, які наразі відбуваються в країні, черговий крок для побудови дійсно європейської української держави. Це не тільки політична перемога України, а й утвердження європейських цінностей, за які віддали життя Герої Небесної Сотні та учасники АТО. Це свідчення правильності нашого європейського вибору, який разом із незалежністю нині відстоюють захисники нашої країни на її сході. — зазначив в. о. голови Бахмацької райдержадміністрації Володимир Цепух.

З привітаннями до громади також звернулися голова районної ради Віктор Міщук та Бахмацький міський голова Павло Шимко.

Після урочистої церемонії підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського союзу учнівська молодь організувала флеш-моб «Україна та Європа разом». Вихованці бахмацьких шкіл також підготували святкову концертну програму.

За матеріалами відділу інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Бахмацької райдержадміністрації