back

У Коропі прапори України та Європи підняли кращі учні

11-05-2017 | 15:40

До урочистостей з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України долучилася і Коропщина.

Сьогодні, 11 травня, на центральній площі Коропа відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

У заході взяли участь представники районної влади, керівництво об’єднаної територіальної громади, жителі та гості селища, школярі.

Відкрив церемонію Коропський селищний голова Віктор Журавель. У своєму виступі він акцентував увагу на значущості України для Європи і єдності не тільки за географічним положенням, а за історією, духом та спільними цінностями.

 

З відкриттям безвізового режиму для українців учасників зібрання привітав представник молодого покоління Дмитро Хорошок.

 

Право підняти Державний Прапор України та Прапор Європейського союзу отримали кращі учні Коропської загальноосвітньої школи.

 

Цього ж дня в навчальних закладах району відбулися виставки дитячих малюнків на тему євроінтеграції України та її сприйняття у суспільстві.

Прапори України та Європи сьогодні замайоріли тут також на будівлях органів влади та державних установ.

 

 

За інформацією Сектору інформаційної діяльності та комунікацій
 з громадськістю апарату Коропської райдержадміністрації