back

Над Корюківкою замайоріли прапори України та Європейського Союзу

11-05-2017 | 14:33

Сьогодні Україна відзначає важливу подію – ухвалення рішення Радою Міністрів Європейського Союзу щодо скасування візових вимог для її громадян.

Цього дня, що став символом нового початку, вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, у Корюківці біля пам’ятного знаку «Воїнам-учасникам АТО – борцям за незалежність України» відбулись урочистості з нагоди підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

На знак солідарності, визнання спільних демократичних цінностей нашої країни і Європи тут зібрались представники місцевих органів влади, інститутів громадянського суспільства, жителі та гості міста, учнівська молодь. До урочистих заходів також долучився народний депутат України Анатолій Євлахов.

У церемонії підняття прапорів взяли участь голова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, секретар Корюківської міської ради Світлана Олійник, переможці шкільних олімпіад Аделіна Лопачук та Антон Осипенко, учасник антитерористичної операції Сергій Милейко.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся очільник районної державної адміністрації. Він висловив впевненість у тому, що Україна обов’язково пройде шлях євроінтеграції, щоб приєднатись до великої європейської родини, запровадити на своїй території оновлений устрій для вдосконалення і покращення життя свого народу.

– Переконання нашого народу в необхідності якісних змін стали поштовхом до проведення Урядом низки реформ. Революція Гідності вкотре підтвердила, що українська нація готова до боротьби за краще майбутнє, що нам близькі європейські цінності, – зауважив Олексій Мірошниченко

На знак глибокої шани до героїзму захисників України учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку.

 

 

За інформацією Сектору інформаційної діяльності та комунікацій
 з громадськістю апарату Корюківської райдержадміністрації