back

Володимир Хоменко зустрівся з активом Сосницького району

20-04-2012 | 09:34

19 квітня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, перебуваючи в смт.Сосниця з робочою поїздкою, провів зустріч з активом району, під час якої обговорено питання соціально-економічного розвитку Сосниччини. Зустріч відбувалася в актовій залі садиби-музею видатного земляка О.П.Довженка.

Під час спілкування Володимир Хоменко зазначив, що за клопотанням народного депутата України, голови фракції «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова в поточному році на розвиток Чернігівщини Урядом виділено 100 млн. гривень, з яких, зокрема, 15 млн. гривень – на Сосниччину. Ці кошти, за словами очільника області, будуть спрямовані в першу чергу на розв’язання проблемних питань у галузях медицини і освіти, покращення інфраструктури району та соціальний захист населення.

У зустрічі також взяли участь народний депутат України Ігор Рибаков та заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець.

Цього ж дня Микола Стрілець разом з Ігорем Рибаковим здійснили робочу поїздку по Сосницькому району.

Отримавши благословення на добрі справи від настоятеля Свято-Покровського храму, гості відвідали Авдіївську ЗОШ І-ІІІ ст. і Сосницьку гімназію ім..О.П.Довженка, вивчили питання завершення реконструкції їх приміщень та поспілкувалися з педагогічними колективами навчальних закладів.

Під час зустрічі з колективом Сосницької центральної районної лікарні Микола Стрілець підкреслив, що спільна робота з народним депутатом України Ігорем Рибаковим є прикладом консолідації зусиль виконавчої і законодавчої влади задля вирішення проблемних питань у регіоні.


Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації