13-04-2018 14:39

17.04.2018  о 12:00 ГО Всеукраїніський центр протидії корупції та сприяння правоохоронним органам "АНТИКОРУПЦІЙНА ІНІЦІАТИВА" запрошує взяти участь в круглому столі на тему «Роль інститутів громадянського суспільства у протидії поширенню корупції в Україні», який проводиться за ініціативи Громадської організації «Всеукраїнський центр протидії корупції та сприяння правоохоронним органам «Антикорупційна ініціатива» за сприяння Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради.Метою заходу є поширення ролі інститутів громадянського суспільства в боротьбі з проявами корупції, поглиблення їх взаємодії з цих питань з органами місцевого самоврядування, підтримання в суспільстві позитивного 1мщжу правоохоронних органів України, як суб'єктів протидії корупції, формування несприйняття корупції в суспільній свідомості.

До участі у роботі круглого столу запрошуються представники органів місцевого самоврядування , правоохоронних органів та громадських організацій Чернігівщини.

До розгляду і обговорення пропонуються наступні питання:

1) формування негативного ставлення до корупції;

2) участь населення в інформуванні органів, уповноважених на боротьбу з корупцією, про відомі їм факти корупції;

З) захист прав та свобод громадян, впровадження ефективних механізмів оскарження неправомірних дій службових осіб;

4) ефективний доступ до інформації, якою володіють органи публічної влади та інші суб'єкти, як важлива передумова запобігання корупції, виявлення та  припинення корупційних діянь;

5) забезпечення інформаційної відкритості у суспільстві про стан корупції та результативність антикорупційних заходів, виявлення конкретних випадків корупційних дій.

Початок роботи круглого столу: 17.04.2018 р. о 12:00 за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 43, конференц-зал Будинку засідань обласної ради. Початок реєстрації з 11:30.

Контакти ГО Всеукраїніський центр протидії корупції та сприяння правоохоронним органам "АНТИКОРУПЦІЙНА ІНІЦІАТИВА":

04071 , Україна, м. Київ, пров. Ярославський, буд. 7/9,

тел/факс :+38 044 379 17 40

сайт: www.anticorruption.com.ua;

E-mail: [email protected]

ГО Активне Суспільство України