back

У Новгород-Сіверському районі Володимир Хоменко провів збори активу та особистий прийом громадян

17-04-2012 | 17:58

17 квітня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, перебуваючи у Новгород-Сіверському районі, провів робочу нараду з головами державних адміністрацій сусідніх з Новгород-Сіверським районів, збори господарського активу району, а також особистий прийом громадян.

Під час прийому мешканцями району порушувалися питання ремонту та облаштування доріг, поліпшення побутових умов, земельні питання. Після детального розгляду кожного звернення, голова облдержадміністрації дав доручення відповідним управлінням і установам взяти під контроль порушені проблеми і допомогти у їх вирішенні.

Особистий прийом у Новгороді-Сіверському сьогодні проводив також народний депутат України Ігор Рибаков.

Володимир Хоменко та Ігор Рибаков поклали квіти до братської могили і пам’ятного знака жертвам фашизму та взяли участь у молебні у Спасо-Преображенському соборі.

В інтерв’ю для місцевих ЗМІ голова облдержадміністрації зазначив, що спільна робота з народним депутатом Ігорем Рибаковим, який очолює фракцію «Реформи заради майбутнього», це приклад продуктивної співпраці законодавчої та виконавчої влади задля реалізації реформ, ініційованих Президентом України Віктором Януковичем.

У поїздці Володимира Хоменка супроводжували заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець та заступник голови Віктор Тканко.

Прес-служба облдержадміністрації