back

Віце-прем’єр у Чернігові ознайомилася з технологічним університетом і технічними новаціями

12-04-2017 | 07:23

Учора, 11 квітня, з робочим візитом у Чернігові перебувала Віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе. Базовим пунктом програми перебування стала участь урядниці у форумі «Угода про асоціацію з ЄС: можливості для малого та середнього бізнесу». Проте, крім цього, пані Климпуш-Цинцадзе провела ще декілька зустрічей – у Чернігівському національному технологічному університеті та Державному науково-випробувальному центрі Збройних сил України.

В університеті пані Віце-прем’єр спершу у вузькому колі поспілкувалася з проректорами, директорами, деканами та представниками студради вишу за участі голови Чернігівської ОДА, а після – ознайомилася з виставкою навчально-наукових і технічних здобутків різних кафедр і зустрілася з широкою аудиторією: професорсько-викладацьким складом і студентами ЧНТУ.



Під час відвідин Державного науково-випробувального центру Збройних сил України відбулися зустрічі з командуванням і особовим складом ДНВЦ та керівниками промислових підприємств, які працюють над оборонними замовленнями. Провідна тема спілкування – стан і перспективи розвитку наукової та науково-технічної діяльності ДНВЦ ЗС України в контексті європейської інтеграції України та впровадження стандартів НАТО.



Детальніше – у сюжеті телеканалу «Сівер»:


Прес-служба облдержадміністрації