back

Молоді журналісти продовжують розвивати медійні навички

31-03-2017 17:25

– Кожна людина – індивідуальність, тому й стиль роботи у кожного свій, особливий. У журналістській діяльності це дає можливість створювати цікавий продукт, орієнтований на широке коло читачів.

На цьому вчора, 30 березня, наголосила головний редактор чернігівської міської газети «Панорама» Валентина Трахтенберг під час спілкування з молодими медійниками, учасниками проекту «Школа молодого журналіста». 

У ході навчання журналісти-початківці більше дізналися про редакційну політику ЗМІ та особливості роботи у друкованих виданнях.

Валентина Трахтенберг зазначила, що у кожного засобу масової інформації є своя редакційна політика – основа організаційної роботи. Вона формується в залежності від смислового навантаження, на яке зорієнтований телеканал, радіо, газета чи інтернет-портал.

Одним з етапів тренінгу стало обговорення особливостей роботи журналістів друкованих видань та підготовки газетних матеріалів. Тренер порадила першочергово визначити цільову аудиторію, а вже потім – обирати тему, котра її зацікавить. До того ж новина має привертати увагу з самого початку й при цьому бути викладеною доступною для пересічного читача мовою.

Спілкування продовжилося у форматі «запитання-відповідь». Наприкінці розмови Валентина Трахтенберг підкреслила, що кожен журналіст повинен постійно розвиватися та навчатися, адже, щоб стати професіоналом, самого таланту замало.  

Читати також: До столичних колег за досвідом. Школа молодого журналіста знову на виїзді

Проект «Школа молодого журналіста» реалізується Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА спільно з Асоціацією регіональних ЗМІ та благодійним фондом «Майбутнє Чернігівщини».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода