back

У Деснянського басейнового управління новий очільник

23-03-2017 | 06:55

Учора, 22 березня, відбулися збори працівників Деснянського басейнового управління водних ресурсів. За участі голови Державного агентства водних ресурсів України Ірини Овчаренко та голови Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча колективу було представлено нового керівника – виконуючого обов’язки начальника Деснянського БУВР Тараса Молочка, призначеного наказом Держводагентства від 21 березня.

Звертаючись до працівників установи, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч подякував їм за роботу і відзначив багаторічну працю попереднього керівника Сергія Нагалюка спільною, обласної ради й обласної державної адміністрації, почесною грамотою.

Також голова ОДА окреслив деякі пріоритетні, на його переконання, завдання. Зокрема, укріплення берегів річок на міжнародних кордонах і нормалізація роботи осушувально-зволожувальних систем.

Голова Держводагентства Ірина Овчаренко ознайомила присутніх із перспективами розвитку водогосподарської галузі, поставила перед фахівцями Деснянського БУВР завдання, спрямовані на перегляд підходів до управління водними ресурсами, наближення їх до європейських стандартів, упровадження найкращих міжнародних практик з управління водними ресурсами, побажала команді фахівців Деснянського БУВР спрямувати максимум зусиль на збереження екологічно чистого стану водних ресурсів для майбутніх поколінь і створення безпечних умов життєдіяльності населення.



Прес-служба облдержадміністрації

за повідомленням Деснянського БУВР