back

Сьогодні – Міжнародний жіночий день. В ОДА його відзначали напередодні

08-03-2017 | 11:16

Дискусія про доцільність відзначення в Україні 8-го березня Міжнародного жіночого дня, змісту цього свята, його форми та ідеологічного навантаження гостро точиться у суспільстві впродовж тривалого часу. Проте й нині це свято є державним і відзначається широким колом людей в усій країні. Чернігівщина також не є винятком. Із цієї нагоди жіноцтво вітали цілою плеядою заходів. Зокрема, й у Чернігівській ОДА.

Напередодні свята, у понеділок 6-го березня, відбулася зустріч голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча з дружинами воїнів-чернігівців, які загинули, захищаючи Україну в зоні проведення антитерористичної операції на сході.

«Кожній з вас довелося пережити тяжку трагедію. Але, принаймні, ви можете бути певні, що ми завжди будемо поруч і допомагатимемо всім, чим можемо – вам, вашим діткам, вашим родинам», – запевнив очільник виконавчої влади в області, а також подякував дружинам загиблих захисників України за те, що їм стає сил бути опорою не лише своїм сім’ям, але й одна одній.



Наступного дня, у переддень святкового вихідного, Валерій Куліч провів зустріч із жіночою громадськістю області – волонтерками, підприємицями, державними службовцями та багатьма іншими суспільно активними жінками Чернігівщини.

Голова ОДА привітав учасниць урочистого зібрання, вручив їм відзнаки та подякував за внесок у розвиток міст, регіону, громади області.

До привітань також долучився й голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко.

А після, вже традиційно, Валерій Куліч окремо привітав жіночу частину очолюваного ним колективу, відзначивши високу професійність і особисті ділові якості жінок, що працюють у системі державного управління Чернігівщини.



Прес-служба облдержадміністрації