back

Як підвищити соціальні стандарти – обговорили на колегії профільного Міністерства

03-03-2017 | 17:40

У Києві за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана вчора, 2 березня, відбулося засідання колегії Міністерства соціальної політики України.

У роботі колегії взяли участь віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, Міністр соціальної політики України Андрій Рева, голова комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики Людмила Денисова, заступники голів обласних та Київської міської державних адміністрацій, керівники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, очільники регіональних служб у справах дітей.

Чернігівську область представляли заступник голови – керівник апарату ОДА Наталія Романова та директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін.

Основними темами обговорення стали системні реформи, впроваджені Міністерством у 2016 році. Учасники засідання окреслили основні напрямки реформування соціальної галузі на поточний рік.

Міністерство соціальної політики здатне генерувати зміни, проводити реформи та якісно і системно виконувати завдання. Пріоритетним напрямком роботи на сьогодні є подолання бідності та підвищення рівня життя українських громадян завдяки економічному зростанню, – зауважив Володимир Гройсман.

Андрій Рева детально розповів присутнім про тенденції в соціальній сфері та рішення, прийняті Міністерством у 2016 році.

 

Про реформування соціальної сфери у 2016 році та основні завдання Мінсоцполітики на 2017 рік

 

За інформацією
Міністерства соціальної політики України