back

На автотрасах Чернігівщини вводять тимчасове обмеження руху

01-03-2017 | 15:50

Прес-служба Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України повідомляє, що у Чернігівській області з 1 березня  по 15 квітня буде частково обмежено рух транспорту. З метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволоженні земляного полотна в період весняного танення ґрунтів вводиться обмеження на рух транспортних засобів з відповідними ваговими параметрами на окремих ділянках доріг.

Зокрема, понад 12 тонн і осьовим навантаженням 8 тс – на дорогах державного значення (регіональних та національній); понад 12 тонн і осьовим навантаженням 6 тс – на дорогах державного значення (територіальних); понад 6 тонн і осьовим навантаженням 4 тс – на обласних та районних дорогах місцевого значення.

Обмеження не поширюється на рух автомобільними дорогами: М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі; М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ; Н-07 Київ - Суми - Юнаківка (на ділянці від м. Києва до м. Прилуки); Р-61 Батурин-Конотоп-Суми.

Це ж стосується руху під’їздами до міст: Прилуки (від автодороги Н-07, від смт Ладан та з боку м. Пирятин), Ніжина (від автодороги М-02), Борзни (від автодороги М-02), Бахмача (від автодороги М-02).

 

За інформацією Управління безпеки
дорожнього руху ДПД Національної поліції України