back

Визначено дату першого засідання нового складу Громадської ради при ОДА

24-02-2017 | 10:10

Вчора, 23 лютого, відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації за участі заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Наталії Романової.

На початку зборів Наталія Романова звернулася до представників громадськості та побажала конструктивної роботи у новому складі Громадської ради.

Відповідно до порядку денного голова ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації Тамара Петрова проінформувала всіх присутніх про проведену роботу.

Більшістю голосів головою установчих зборів обрано Сергія Хоботню, представника громадської організації «Центр допомоги аграріям та селянам Чернігівщини».

Також обрано склад Громадської ради при облдержадміністрації у кількості 71 представника інституту громадянського суспільства.

Крім того, на зборах визначено дату та час першого засідання нового складу Громадської ради при облдержадміністрації — 10 березня 2017 року о 15-00 год.

Довідково. Згідно Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996, рішення установчих зборів оформляється протоколом, на підставі якого орган виконавчої влади (облдержадміністрація) затверджує склад громадської ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації