back

«ЧеЗаРа»: півстоліття в ракетобудуванні

15-02-2017 | 10:24

З нагоди 50-річчя від дня заснування публічного акціонерного товариства «Чернігівський завод радіоприладів» вчора, 14 лютого, вітали працівників підприємства.

У заході взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та представник від Чернігівської облдержадміністрації  — заступник директора Департаменту економічного розвитку Сергій Меженний.

ПАТ «Чернігівський завод радіоприладів» створене на базі державного підприємства, яке було спроектоване для спільних космічних потреб і довгий час працювало на оборонний і ракетно-космічний комплекс колишнього СРСР.

«ЧеЗаРа» має добре розвинену виробничу структуру з багатьма сучасними технологіями для виробництва електронних приладів та іншої техніки.

Успішне функціонування виробництва в першу чергу забезпечує висококваліфікований організований колектив з багаторічним досвідом роботи у космічній галузі та сучасна система управління якістю продукції.

Крім виробничих цехів на підприємстві є випробувальний центр, який акредитований у Системі УкрСЕПРО і забезпечує проведення випробувань на вплив усіх видів кліматичних і механічних чинників тощо.

Сьогодні «ЧеЗаРа» виготовляє деталі до потужних літальних апаратів. До слова, підприємство долучилося до створення ракетоносія Antares OA5 із вантажним кораблем Sygnus на борту, що здійснив успішний старт із Середньоатлантичного регіонального космопорту на острові Волопс, штат Вірджинія, цієї осені.

Читати також: Деталі американського ракетоносія виготовлені на чернігівських підприємствах 

За багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Миколу Тереса, слюсаря-складальника радіоелектронної апаратури та приладів 6-го розряду складального виробництва ПАТ «ЧеЗаРа» Оголошено Подяку голови обласної державної адміністрації Ганні Ковбасюк, монтажнику радіоелектронної апаратури та приладів 5-го розряду складального виробництва та Миколі Медейку, слюсарю з механоскладальних робіт 6-го розряду механічного виробництва ПАТ «ЧеЗаРа».

 
 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації