back

Леонід Сахневич на Коропщині: Необхідно розвивати інфраструктуру села

10-02-2017 | 13:43

Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич вчора, 9 лютого, із робочою поїздкою побував у Коропському районі. Спільно з в. о. голови райдержадміністрації Валентиною Саволєй він ознайомився із роботою Крисківської сільської ради.

Сільський голова Володимир Осовик детально поінформував керівників про інфраструктуру сільської ради, у тому числі об’єкти соціальної сфери. Також акцентував на особливостях підвідомчої йому громади, адже тут, зокрема, проживають 14 багатодітних родин, одна прийомна сім'я, вихованці трьох дитячих будинків сімейного типу. Важливо, щоб діти мали повноцінні умови для отримання якісних знань та всебічного розвитку.

У ході візиту Леонід Сахневич оглянув Крисківську ЗОШ I-III ступенів та дитячий садок, які відвідують майже 60 дітей. Його цікавили умови навчання й харчування вихованців, матеріально-технічне забезпечення закладів.

Посадовці вирішили реконструювати приміщення недіючої газової котельні під спортивний зал для учнів школи. Для цього вишукуються джерела фінансування з державного бюджету.

 

За інформацією Коропської райдержадміністрації