back

Питання автосполучення між населеними пунктами вирішували в облдержадміністрації

07-02-2017 | 17:40

На черговому засіданні Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області остаточно визначили умови конкурсу з перевезення пасажирів за маршрутом Чернігів-Унучки. Засідання відбулось сьогодні, 7 лютого.

Від жителів сіл Унучки, Табаївка та Рогощі Чернігівського району надійшло колективне звернення з проханням введення додаткового цілорічного рейсу в обідню пору тричі на тиждень. Дану вимогу внесуть до нової угоди, яку укладуть з перевізником – переможцем конкурсних торгів, що відбудуться найближчим часом. Можливість обслуговування цього рейсу до проведення тендеру вивчається. 

Читати також: Вирішено питання щодо додаткового автобусного рейсу.

Також жителі села Унучки озвучили вимогу змінити час відправлення зимових та літніх рейсів. Ранковий цілорічний – має приходити на 10 хвилин раніше, а вечірній літній – на одну годину пізніше попередньо встановленого.

Перевізник, який на сьогодні забезпечує автосполучення обласного центру з цим населеним пунктом, здійснюватиме ранковий та вечірній рейс до проведення конкурсу навесні цього року. 

 

 
 
 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
 з громадськістю
 Чернігівської облдержадміністрації