back

Проїзд автодорогами загального користування області забезпечено в повному обсязі

06-02-2017 | 13:00

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області. У зв’язку з несприятливими погодними умовами дорожниками забезпечено цілодобове чергування для утримання доріг у задовільному стані. Так, протягом вихідних використано 2 743 тонни піщано-соляної суміші. Для очищення від снігу та обробки протиожеледними засобами на автошляхах працювало близько 100 одиниць спеціальної техніки.

 

До уваги власників транспортних засобів!

Служба автомобільних доріг наголошує: під час роботи снігоприбиральної техніки необхідно забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

У випадку різкого погіршення погодних умов із високою ймовірністю утворення транспортних заторів водії можуть перечекати зимову негоду на майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших користувачів доріг на небезпеку.

Враховуючи ускладнення погодних умов, необхідно бути вкрай уважними за кермом та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Заздалегідь пересвідчитися у можливості проїзду запланованим маршрутом можна за телефонами цілодобової диспетчерської служби: (0462) 661-893 або (0462) 699-566.

Більш детальна інформація – на сайті Служби автомобільних доріг в розділі «Зимове утримання».

 

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області