back

Сергій Сергієнко: Першочергово треба думати про людей

03-02-2017 | 09:17

Питання забезпечення стабільного постачання електроенергії об’єктам житлового фонду та бюджетної сфери області обговорили учасники наради, яку провів заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко вчора, 2 лютого.

Як повідомив директор Департаменту ЖКГ ОДА Юрій Євтушенко, 1 лютого в Чернігові без тепла та світла залишились мешканці 89 квартир новобудови по вулиці Жабинського, 2-Д. Проблема виникла через непорозуміння між забудовником та енергопостачальною компанією. Ввечері того ж дня електропостачання у будинку відновили. Однак, ситуація може повторитися. Оскільки новобудова ще не передана на баланс жодній установі, а договірні відносини між ТОВ «Житлобудсервіс» та ПАТ «Чернігівобленерго» досі не врегульовані.

Усі квартири даного будинку оснащені індивідуальним електроопаленням. Тому, аби люди взимку знову не залишились без тепла, заступник голови облдержадміністрації запросив представників обох підприємств до конструктивної розмови.

У ході обговорення були намічені подальші кроки врегулювання проблемної ситуації.

– Взаємовідносини між обома компаніями повинні будуватися виключно в правовому полі, але першочергово ми маємо думати про людей. Тому я прошу представників обох сторін у найкоротші терміни вирішити дане питання, аби у подальшому подібних ситуацій не виникало, – зазначив Сергій Сергієнко.

Він доручив Департаменту ЖКГ ОДА тримати на контролі до остаточного вирішення питання врегулювання договірних відносин між ТОВ «Житлобудсервіс» та ПАТ «Чернігівобленерго» стосовно вищезазначеного будинку.

 

 

Департамент інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації