back

Робочий візит на Носівщину: як живе район в умовах реформування

02-02-2017 | 14:55

Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич разом з начальником Управління освіти і науки ОДА Миколою Конопацьким із робочим візитом відвідали вчора Носівщину. На нараді з представниками районної влади вони обговорили питання організації ефективного управління у галузях медицини, освіти та культури в об’єднаних територіальних громадах. До слова, в Носівському районі їх три – Носівська, Мринська, Макіївська.

Леонід Сахневич наголосив, що становлення громади має проходити поступово і помірковано, всі рішення повинні бути виваженими, із обов’язковим врахуванням інтересів громади. Важливо, щоб у результаті проведених реорганізацій підвищилась якість послуг населенню в закладах охорони здоров’я, освіти, культури, покращилась їх матеріальна база, – акцентував перший заступник голови ОДА.

Посадовці обговорили перелік заходів щодо соціально-економічного розвитку району, які планується здійснити цього року.

 

Леонід Сахневич проінспектував проведення ремонтних робіт у Носівській загальноосвітній школі №5. У будівлі відремонтовано дах, проведено облицювання плиткою підлог, інші внутрішні роботи. Загалом на це у 2016 році витратили понад п’ять мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку.

 

 

Того ж дня перший заступник голови ОДА оглянув стан будівель та внутрішніх приміщень дитячого та неврологічного відділень Носівської центральної районної лікарні, ремонт яких потребує фінансування.

 

 
За інформацією Носівської РДА