back

У Чернігові проходить Кубок України з важкої атлетики

02-02-2017 | 13:29

Протягом чотирьох днів у Чернігові близько 200 спортсменів з 22 областей країни змагатимуться за перемогу та путівки на чемпіонат Європи з важкої атлетики.

За традицією національні змагання важкоатлетів вже п’ятий рік поспіль проходять у Чернігові на базі Олімпійського навчально-спортивного центру.

Учора, 1 лютого, відбулось урочисте відкриття Кубку України з важкої атлетики – 2017. У заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, представники Міністерства молоді та спорту України, федерації важкої атлетики України, олімпійські чемпіони, спортсмени, тренери та вболівальники.

– Чернігівщина пишається своїми видатними спортсменами, їх перемогами, у тому числі й на Олімпійських іграх. Важливо, щоб і надалі не втрачалися гарні традиції з підготовки важкоатлетів, – сказав Леонід Сахневич, звертаючись до спортсменів та їх тренерів. 

У перший змагальний день вже визначилися імена переможців змагань серед жінок, а вже 2 лютого у боротьбу вступили важкоатлети-чоловіки.

Переможці змагань матимуть можливість представляти Україну в Хорватії у квітні цього року на європейському чемпіонаті. 

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації