back

Сергій Сергієнко на Новгород-Сіверщині: потенціал району має бути корисним для усієї громади

01-02-2017 | 12:07

Згідно з Указом Президента України почесне звання "Мати-героїня" отримали Марія Лавицька зі Слобідки та Ольга Соловей із села Горбове, що на Новгород-Сіверщині. Почесні відзнаки багатодітним матерям та солодкі подарунки для їх дітей вручив заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко.

Крім того, багатодітні сім’ї Жаліїв з Орлівки, Андрієнків зі Смяча, Воробей з Дігтярівки та Юдицьких з Рогівки отримали сертифікати на автоматичні пральні машини. Їх Сергій Сергієнко вручав разом з в.о. голови райдержадміністрації Русланом Веремієнком та головою районної ради В'ячеславом Кауфманом.

У Чернігівській області досить давно працює програма підтримки багатодітних сімей. Ми знаємо їх і спілкуємось вже протягом тривалого часу. Переконаний, що і в подальшому, як обласна, так і районна влада не залишать багатодітні сім’ї сам на сам з їх проблемами, — зазначив заступник голови ОДА.

У ході поїздки Сергій Сергієнко провів кілька робочих зустрічей: з трудовим колективом ДП "Новгород-Сіверський райагролісгосп" — стосовно перспективних напрямків діяльності цього підприємства, з керівництвом територіального центру соціального обслуговування одиноких (непрацездатних) громадян — щодо спільного фінансування закладу з районного та міського бюджетів. На зустрічі у КЗ "Новгород-Сіверська центральна районна лікарня ім. І.Буяльського" йшлося про стан впровадження медичної реформи та функціонування лікарні у нових умовах.

Новгород-Сіверський район на сьогодні має суттєвий економічний потенціал. Головним завданням усіх гілок районної влади вважаю максимальне використання цього потенціалу на користь місцевим громадам, — наголосив під час поїздки заступник голови ОДА.

Перебуваючи на Новгород-Сіверщині, Сергій Сергієнко відвідав також родину загиблого учасника АТО Олега Соломахи у Буді Вороб’ївській.

 

За інформацією сектору інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю апарату Новгород-Сіверської райдержадміністрації