back

Чернігівщина втратила ще одного бійця

30-01-2017 | 10:57

З офіційного повідомлення речника Міністерства оборони України: «29 січня близько 5:00 в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів. З 7:00 з метою захоплення наших позицій противник розпочав штурмові дії. Маневром та контратакою підрозділи ЗСУ зупинили противника та не допустили захоплення позицій українських військ».

Під час бою четверо українських військових загинуло, дванадцять поранено. Світла пам’ять капітану Андрію Кизило, молодшому сержанту Володимиру Бальченку, солдату Дмитру Оверченку, сержанту Володимиру Крижанському.

30 січня щотижнева робоча нарада з керівниками структурних підрозділів у Чернігівській ОДА розпочалася з хвилини мовчання. Присутні вшанували пам’ять Володимира Бальченка, земляка, жителя села Берестовець Борзнянського району, який 29 січня загинув у бою з ворогом.

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч доручив в. о. голови Борзнянської райдержадміністрації Віктору Бондаренку допомогти сім’ї з похованням, надати психологічну і матеріальну допомогу. Також органи влади та громада мають надати сім’ї всебічну соціальну підтримку.

Учасники наради згадали і чернігівців – бійців 13-го окремого мотопіхотного батальйону, які загинули під час важких боїв під Вуглегірськом у 2015 році. Не всім тоді судилося повернутися додому.

Низько схиляємо голови перед мужністю Володимира Бальченка та всіх Героїв, які захищають Україну, вклоняємося їх світлій пам’яті.

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким загиблого.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації