back

Автодороги розчищені, але водіям варто бути обережними

26-01-2017 | 12:28

З початком несприятливих погодних умов техніка та працівники служб автомобільних доріг Чернігівщини знаходяться в стані цілодобового чергування, аби своєчасно реагувати на надзвичайні ситуації.

На сьогодні проїзд дорогами загального користування Чернігівщини повністю забезпечений.

Дорожники продовжують боротися з проявами негоди. Дорожнє покриття розчищається технікою та обробляється протиожеледними сумішами. Роботи виконує ДП «Чернігівський облавтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

Так, минулої доби на дорогах загального користування працювало 106 одиниць спецтехніки та 144 працівники. Для посипання автополотна філіями ДП «Чернігівський облавтодор» використано 852 тонни пісчано-сольової суміші та 20 тонн технічної солі.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області закликає водіїв бути вкрай уважними за кермом та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

У разі погіршення ситуації та утворення транспортних заторів, водії та перевізники можуть перечекати зимову негоду на майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших користувачів доріг на небезпеку.

Заздалегідь пересвідчитися, чи можливо проїхати запланованим маршрутом, водії можуть за телефонами цілодобової диспетчерської служби (0462) 661 893 або (0462) 699-566.

 

 

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області