back

Вирішено питання щодо додаткового автобусного рейсу

10-01-2017 17:15

На минулому засіданні Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області було прийнято рішення протягом двох тижнів здійснювати моніторинг пасажиропотоку на додатковому рейсі автобусного маршруту Чернігів-Унучки.

Читати також: На координаційній раді вирішували, як покращити автосполучення між населеними пунктами області.

Рентабельність зазначеного рейсу обговорили сьогодні, 10 січня, на черговому засіданні Координаційної ради.

Жителі села Унучки Чернігівського району, які звернулися з проханням додати обідній рейс міжміського транспорту, самостійно здійснювали відстеження пасажирообігу на маршруті.

З урахуванням результатів проведеного моніторингу члени зібрання затвердили  здійснення рейсу Чернігів-Унучки в обідню пору тричі на тиждень до проведення нового конкурсу.

Голова Координаційної ради, начальник управління промисловості, транспорту і зв'язку Департаменту економічного розвитку ОДА Сергій Меженний запропонував внести пропозиції мешканців села стосовно автоперевезень до нової угоди, яку буде укладено з перевізником – переможцем конкурсних торгів, що відбудуться найближчим часом.

Крім того, під час засідання домовилися укласти додаткові угоди до деяких договорів та замінити певні транспортні засоби на інші.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
 з громадськістю
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода