back

Проїзд автодорогами загального користування Чернігівщини забезпечено в повному обсязі

10-01-2017 | 10:11

Про це станом на 10 січня повідомляють у Службі автомобільних доріг у Чернігівській області.

У різдвяні вихідні дорожниками використано понад 2300 тонн піщано-соляної суміші. Для очищення від снігу та обробки протиожеледними засобами на автодорогах загального користування щоденно працювало близько 100 одиниць спецтехніки.

 

 

 

 

 

До уваги учасників дорожнього руху!

Служба автомобільних доріг в області звертається до водіїв транспортних засобів з проханням забезпечити безперешкодний рух та роботу снігоприбиральної техніки.

У випадку різкого погіршення погодних умов із високою ймовірністю утворення транспортних заторів, можна перечекати зимову негоду на  майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших користувачів доріг на небезпеку.

Заздалегідь пересвідчитися у можливості проїзду запланованим маршрутом водії можуть за телефонами цілодобової диспетчерської служби: (0462) 661-893, (0462) 699-566, (095) 2714374.

Враховуючи ускладнення погодних умов, Служба автодоріг закликає водіїв бути вкрай уважними за кермом та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів.

В окремих випадках рух вантажного транспорту по автомобільним дорогам загального користування необхідно здійснювати з ціпками на колесах (на крутих спусках та підйомах).

 

За інформацією Служби автомобільних
доріг у Чернігівській області