back

Олімпійський рух в області відзначив своє п’ятнадцятиріччя

28-12-2016 | 14:11

Чергове засідання ХІ Асамблеї обласного осередку Національного олімпійського комітету України відбулося вчора, 27 грудня.

У роботі взяли участь голова обласного відділення НОК, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, члени виконкому Національного олімпійського комітету України, представники міських і районних осередків, почесні члени НОК України у Чернігівській області та федерацій олімпійських видів спорту.

Перша заступниця голови виконкому обласного осередку НОКу, директорка Департаменту сім‘ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш презентувала учасникам зборів проміжні результати роботи й окреслила напрямки подальшого розвитку олімпійського руху на Чернігівщині – залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом, організація і проведення спортивно-масових заходів, підтримка професійних спортсменів та інше. До речі, пані Ніна повідомила, що представники Чернігівщини вже вступили у боротьбу за участь в Дефлімпійських іграх 2017 року та ХХІІІ зимових Олімпійських іграх 2018 року у Пйончхані (Південній Кореї).

,


Чернігівський обласний осередок олімпійського комітету діє вже 15 років. Голова облдержадміністрації Валерій Куліч, який очолює також і олімпійський рух Чернігівщини, привітав колег та вручив принагідні відзнаки спортивному активу області.

Я вітаю велику олімпійську родину Чернігівщини з ювілеєм. Дякую кожному з вас за внесок у розвиток олімпійського руху, фізичної культури та спорту на Чернігівщині, – звернувся до гостей зібрання Валерій Куліч.

За розвиток та популяризацію олімпійського руху та з нагоди 15-річчя заснування Відділення НОК України на Чернігівщині нагороди також одержали меценати та спонсори спортивних змагань, журналісти і фотокореспонденти.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації