back

27-12-2016 16:10

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту бюджетного запиту Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації на 2017 рік

Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготовлено проект бюджетного запиту для подання Департаменту фінансів облдержадміністрації з метою включення в установленому порядку до проекту обласного бюджету на 2017 рік.

Проектом бюджетного запиту передбачено потребу в коштах спеціального фонду обласного бюджету (фонду охорони навколишнього природного середовища) на виконання у 2017 році природоохоронних заходів, передбачених Програмою охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03 листопада 2010 року № 996 та Бюджетного регламенту Чернігівської обласної ради, затвердженого 29 вересня 2016 року шостою сесією сьомого скликання Чернігівської обласної ради, проект бюджетного запиту проходить процедуру електронних консультацій на офіційному веб-сайті Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 27.12.2016 по 10.01.2017.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 10 січня 2017 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, тел.67-51-22, е-пошта:[email protected]

Контактна особа: Новак Василь Андрійович – начальник відділу економіки природокористування та екологічного моніторингу управління бюджетного фінансування та економіки природокористування.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації

Проект бюджетного запиту Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації на 2017 рік

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода