back

Головна ялинка області урочисто відкрита

20-12-2016 | 10:14

У Чернігові, на Красній площі для містян та гостей до новорічно-різдвяних свят: ковзанка – нова, працюватиме до березня, атракціони – нові, катання на тюбінгах, карусель, і, звісно, ялинка – не надто нова, але з новими орнаментом і прикрасами.

Феєрична поява Святого Миколая на Красній площі символізувала початок новорічних свят у Чернігові. Не дивлячись на досить прохолодну погоду, людей зібралось чимало. З головної сцени міста лунали новорічні пісні у виконанні чернігівських творчих колективів, які не давали сумувати. В цьому році вперше на Красній площі встановили ковзанку. За технологією, вона витримає навіть 12 градусів тепла, і стоятиме аж до березня.

Міська влада обіцяла зовсім новий для Чернігова атракціон – гірку для катання на тюбінгах заввишки у 4 з половиною метри. Але через технічні негаразди її відкриття перенесли на 20 грудня.

Окрім нових атракціонів на чернігівців чекають відомі каруселі та розваги.

Головну новорічну красуню області цього року вдягли у зовсім нове вбрання. Ялинка заввишки 18 метрів і вагою у 6 тонн – декорована оригінальним орнаментом і новими іграшками. Взагалі чернігівцям таке вбрання новорічної ялинки сподобалось.

Організатори новорічно-різдвяного містечка обіцяють концертні програми на усі свята. Тут можна смачно поїсти, покататися на ковзанах, з’їхати з гірки та просто сфотографуватись на фоні новорічної красуні. Містечко в центрі міста радуватиме до 15 січня. А от штучна гірка та каток пробудуть тут до березня.


Прес-служба облдержадміністрації

за матеріалами телеканалу «Сівер»