back

Святий Миколай завітав до малечі з Чернігівщини

19-12-2016 | 16:09

День святого Миколая можна вважати початком новорічних свят. У цей день кожен в очікуванні приємних моментів та подарунків. Особливо з нетерпінням на свято чекають діти.

Сьогодні на зустріч із Святим Миколаєм у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва зібралося близько 400 дітей з усієї області. На свято завітали діти-сироти, малеча з особливими потребами, діти загиблих бійців АТО та тимчасово переміщених осіб. Разом з усіма поринули у святкову атмосферу й вихованці трьох центрів соціально-психологічної реабілітації області, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Із особливим святковим настроєм маленьких мрійників привітали очільники області — голова облдержадміністрації Валерій Куліч та голова обласної ради Ігор Вдовенко.

Вони побажали учасникам заходу здоров’я, казкового настрою, успіхів у навчанні, здійснення найзаповітніших мрій, добра, радості і миру в їхніх домівках.

Після перегляду яскравої концертно-циркової програми, підготовленої дитячими колективами обласного Палацу дітей та юнацтва, всі маленькі учасники свята отримали солодощі.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА