back

19-12-2016 15:03

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультації щодо проекту орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2017 рік

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації підготовлено проект орієнтовного плану облдержадміністрації з проведення консультацій з громадськістю на 2017 рік.

Проект орієнтовного плану складався з урахуванням основних завдань, визначених Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, Державною програмою економічного і соціального розвитку України та іншими документами, а також результатів проведення попередніх консультацій з громадськістю та пропозицій Громадської ради при облдержадміністрації.

Зауваження та пропозиції до проекту орієнтовного плану прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 28 грудня 2016 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка 7, тел. (0462) 67-59-67, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сапон Валентина Василівна, головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Проект орієнтовного плану облдержадміністрації з проведення консультацій з громадськістю на 2017 рік

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода