back

Бюджетні установи купують природний газ за планом

12-12-2016 | 15:08

— Газ у бюджетних установах області у першому півріччі наступного року буде. Укладання договорів на його постачання йде за планом, — зазначив сьогодні під час тематичної наради заступник голови ОДА Сергій Сергієнко.

Усі необхідні процедури уже повністю пройшли у 12 районах, інші — на першому чи другому етапі проведення тендеру. Втім, перейматися не варто — акцентує директор Департаменту житлово-комунального господарства Юрій Євтушенко. Адже навіть якщо установи перейдуть до переговорної частини лише у новому році, то матимуть змогу на необхідний термін подовжити договір з ТОВ «Чернігівгаз збут».

Фінансування для бюджетних установ здійснюватиметься за тимчасовим кошторисом.

Головне, що мають зробити в районах до кінця цього року — провести тендери і надати ПАТ «Чернігівгаз» планові об’єми газу на визначений період. За інших умов блакитне паливо коштуватиме вдвічі дорожче.

- Облдержадміністрація, зокрема профільний Департамент, контролюватиме, щоб укладання договорів відбувалося згідно з графіком. Особливу увагу прошу звернути на Варвинський та Сосницький райони, де тендер наразі на першому етапі, — наголосив Сергій Сергієнко.

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації