back

Про освоєння державних коштів – на селекторі в ОДА

09-12-2016 | 14:18

Добігає кінця фінансовий рік. Тож сьогодні, 9 грудня, на селекторній нараді з керівниками райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення обговорювався стан реалізації в області інфраструктурних проектів за рахунок держбюджету.

Чернігівщина вже отримала від держави 157 мільйонів гривень для ремонту та реконструкції об’єктів бюджетної сфери, їх матеріально-технічного оснащення, встановлення спортивних майданчиків. Наразі освоєно половину суми.

У грудні очікується надходження ще 27,6 мільйона гривень державних коштів.

Традиційно на нараді очільники районів звітували перед першим заступником голови ОДА Леонідом Сахневичем, на якій стадії знаходяться будівельні та ремонтні роботи, як триває придбання обладнання. В основному, акцентували увагу на об’єктах, виконання робіт на яких менше 80% від запланованого.

Леонід Сахневич наголосив, що залишається лише 2 тижні, за які необхідно встигнути закінчити всі роботи. Тож керівники на місцях, а також Управління капітального будівництва ОДА повинні відпрацювати всі проблемні питання.

Крім того, у зв’язку з економією коштів від проведення тендерних процедур Городнянська, Коропська, Корюківська, Новгород-Сіверська, Семенівська, Сновська райдержадміністрації та виконком Новгород-Сіверської міської ради найближчими днями мають здійснити перерозподіл видатків та визначити замовників по новим об’єктам.






Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю облдержадміністрації