back

Бобровицький коледж відзначив 125-річчя

06-12-2016 | 07:53

З нагоди 125-річчя з дня заснування Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової» викладацький і студентський колективи вітали представники районної та обласної влади, народні депутати, громадськість.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч у вітальному слові подякував трудовому колективу закладу-ювіляра за мудрі рішення й відданість своїй справі, які забезпечують високий освітній рівень та Всеукраїнське визнання коледжу. Голова ОДА побажав і надалі впевнено відкривати нові горизонти професійної майстерності для висококваліфікованих, конкурентоспроможних спеціалістів аграрного сектору економіки.

На адресу викладацького складу, працівників і студентів коледжу лунали численні побажання успіхів, нових висот, підвищувати конкурентоспроможність закладу. Керівники області та району відзначили кращих працівників трудового колективу почесними грамотами, ректор НУБіП України С. Ніколаєнко вручив очільнику закладу Почесну грамоту Верховної Ради України, інші гості вручали цінні пам’ятні подарунки. Також у святкуванні взяли участь керівники багатьох інших навчальних закладів сільськогосподарського спрямування.


Прес-служба облдержадміністрації

За повідомленням відділу

організаційно-інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Бобровицької РДА