back

Сьогодні поліція потребує підтримки суспільства - Президент провів оперативну нараду у зв'язку із загибеллю поліцейських

05-12-2016 | 08:03

Президент Петро Порошенко провів оперативну нараду з представниками силових відомств щодо розслідування трагедії загибелі п’яти поліцейських в селі Княжичі Київської області в ніч на 4 грудня.

Глава держави висловив співчуття родинам загиблих правоохоронців та взяв хід розслідування цієї трагедії під особистий контроль. «Ніщо не виправдовує того, що загинуло п’ятеро правоохоронців. Я сподіваюся, що в дуже короткий термін істина буде встановлена. І ті, хто винний у видачі наказів, що призвели до таких трагічних наслідків, будуть стовідсотково притягнуті до відповідальності», - наголосив Петро Порошенко.

Президент також наголосив на необхідності підтримки з боку суспільства. «Поліція сьогодні потребує підтримки суспільства. Поліція потребує довіри суспільства. Найкращі поліцейські віддають своє життя для забезпечення миру та спокою в державі», - сказав Петро Порошенко

.

Глава держави закликав не використовувати ці трагічні події для того, щоб «влаштовувати розбірки» та дестабілізовувати політичну ситуацію.

Президент висловив впевненість, що розслідування пройде чесно і неупереджено, буде зроблено усе, щоб відповідні служби зробили необхідні висновки, а у Генеральної прокуратури вистачить потенціалу для того, щоб притягнути винних до відповідальності в умовах повної поінформованості суспільства.

Прес-служба Президента України