back

Леонід Сахневич перевірив готовність до відкриття будинку культури у Черешеньках

01-12-2016 | 08:50

Нарешті завершилося будівництво будинку культури Черешенської школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів, який 12 років простояв довгобудом.

Для ознайомлення з проведеною роботою 29 листопада до Коропського району прибули перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Сергій Ситник та начальник Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький. Разом з головою райдержадміністрації Володимиром Куніциним вони оглянули будівлю та обговорили подальше оснащення закладу всім необхідним: меблями, світлозвуковою апаратурою.

Урочисте відкриття будинку культури школи-інтернату планується на 5 грудня.

Під час візиту Леонід Сахневич проінспектував ще 5 об’єктів, роботи з реконструкції на яких проводяться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Частина робіт на більшості об’єктів вже завершена, решту планують здати до 10 грудня.

Також керівники області взяли участь у робочій нараді щодо подальшого соціально-економічного розвитку району. Леонід Сахневич зазначив, що заробітна плата освітянам і медичним працівникам виплачуватиметься своєчасно та в повному обсязі. Володимир Куніцин, зі свого боку, звернувся до першого заступника голови ОДА з проханням фінансово підтримати освітню галузь району – виділити кошти для сучасного оснащення класів та придбання ще одного шкільного автобуса.

Обговорили також потребу в забезпеченні фельдшерсько-акушерських пунктів району ліками першої необхідності, медичним та побутовим оснащенням.

Підсумовуючи нараду, Леонід Сахневич зауважив:

– Ми об’їжджаємо територіальні громади району не лише для того, щоб проконтролювати діяльність місцевої влади. Насамперед, ми визначаємо пріоритетні напрямки для своєї подальшої роботи: на що слід звернути особливу увагу, які проблеми слід вирішувати першочергово.


За інформацією сектора інформаційної діяльності
і комунікацій з громадськістю Коропської райдержадміністрації