back

Реконструкція Хмільницького навчально-виховного комплексу на стадії завершення

29-11-2016 | 09:22

Гарний подарунок отримали вихованці навчально-виховного комплексу в селі Хмільниця Чернігівського району. Наразі у закладі вже встановлено 90 нових сучасних вікон. Це, безперечно, додало приміщенню школи тепла та затишку. Загалом робота з реконструкції завершена на 80%.

Також планується заміна великих шкільних вікон та встановлення нових дверей. Усе це стало можливим завдяки коштам з Державного фонду регіонального розвитку – близько 874 тисяч гривень.

До речі, в школі навчається 157 учнів, а також працює змішана група для дітей 3-6 років. Оскільки група переповнена (24 дитини), то з нового року планується відкриття ще однієї.

Для ознайомлення з проведеною роботою вчора, 28 листопада, до Хмільниці прибули перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Сергій Ситник. Зокрема, вони оглянули нову піролізну котельню. До слова, вона працює вже майже рік і відрізняється високою теплоефективністю та економічністю та є однією з перших котелень такого типу, збудованих у Чернігівському районі.






Також посадовці перевірили роботу реконструйованої каналізаційно-насосної станції цього навчального закладу. Вона працює вже два тижні. Реконструкція, на яку виділено близько 125 тисяч гривень з державного бюджету, пройшла вдало.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації