back

Наталія Романова: Чернігів має всі можливості стати культурною столицею України

25-11-2016 | 15:05

З культурним та туристичним потенціалом Чернігова та області учасники акції «Україна очима редактора» мали змогу ознайомитися учора, 24 листопада, на зустрічі із заступником голови – керівником апарату ОДА Наталією Романовою.

Серед присутніх – 20 представників медіа з різних областей України, для яких організовано дводенний прес-тур історичними місцями Чернігівщини.

– Кожна область нашої країни доповнює одна одну. І хоча ментальність в окремо взятому регіоні відрізняється від іншого, всі є частиною одного цілого – України. Саме такі акції допомагають нам об’єднуватися, – висловила переконання Наталія Романова та додала, що історія та туристичні надбання Чернігова дають йому всі шанси бути одним із провідних культурних осередків країни.

Журналісти цікавились, як проходять свята у Чернігові, які активні види відпочинку представлені для туристів, чи є у місті тури вихідного дня. Також вони запитували, наскільки туризм є джерелом доходу як для місцевого бюджету, так і для об’єктів культури.

До слова, акція «Україна очима редактора» проводиться за підтримки Українського журналістського фонду. Група редакторів має можливість ознайомитися з відомими містами країни, взяти інтерв’ю, зробити репортажі та серію фотографій у всіх областях.

Фінансова та організаційна частина прес-туру для медійників з інших областей забезпечена Чернігівською ОДА.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації