back

На обласному чемпіонаті з активних шахів змагатимуться учасники бойових дій

22-11-2016 | 16:21

Змагання відбудеться 10 грудня у Чернігові. Про це сьогодні повідомили організатори заходу під час прес-брифінгу в облдержадміністрації.

Чемпіонат проходитиме у комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 1 (вулиця Захисників України, 3-б). Підтримали захід Департамент сім’ї, молоді та спорту ОДА та Федерація шахів Чернігівської області.

Директор КДЮСШ Сергій Романчук зауважив, що шаховий турнір проводиться не лише для бійців АТО, а й для всіх учасників бойових дій. Також він висловив сподівання, що подібний чемпіонат всеукраїнського рівня також проведуть у Чернігові.

Спортивними планами на наступний рік поділився представник Північного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Альберт Черешко. Це турніри з шахів, футболу, волейболу та веслування для демобілізованих і військових, які проходять службу.

– Спортивні змагання – це не лише нагода для учасників бойових дій продемонструвати свою фізичну силу і розумові здібності, а й черговий привід зустрітися з бойовими побратимами, – зазначив представник Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ Дмитро Бородавко.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації