back

Як освоюються державні кошти – перевіряв Леонід Сахневич

18-11-2016 | 10:36

Вчора, 17 листопада, з робочим візитом перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Сергій Ситник відвідали Чернігівський та Куликівський райони.

Разом з місцевим керівництвом вони оглянули освітні заклади, в яких тривають ремонтні роботи за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з держбюджету.

У селищі Гончарівське першого заступника цікавив хід реконструкції у місцевій гімназії. В закладі розпочалася заміна вікон та дверей на енергозберігаючі. Сумарно на реконструкцію гімназії виділили понад 2 мільйона гривень: 209 тисяч – місцевий бюджет, майже 1,9 мільйона – Державний фонд регіонального розвитку.



Наступною локацією став дошкільний навчальний заклад «Веселка» Смолинської сільської ради Чернігівського району. У садочку, вихованцями якого є 13 дітей, триває реконструкція системи опалення. На це з Державного фонду регіонального розвитку передбачено 356 тисяч гривень.



У Куликівці посадовці відвідали ясла-садок «Ромашка». В дитсадку працює 9 груп, де виховується 220 дітей. На реконструкцію приміщення групи під спортивну залу передбачено близько 795 тисяч гривень. Будівельні роботи проводяться за рахунок співфінансування: з місцевого бюджету та субвенції з державного. Наразі освоєно майже 242 тисячі гривень.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації