back

У Чернігові відновлюють військову техніку для потреб армії

16-11-2016 | 15:55

Декілька одиниць відновленої інженерної техніки сьогодні, 16 листопада, передані військовим. На замовлення Міністерства оборони України її полагодили та модернізували на 171-му чернігівському ремонтному заводі.

У стислі терміни (за три місяці) колектив підприємства відремонтував 4 автомобілі КрАЗ-260, з яких складається комплект важкого механізованого мосту ТММ-3М(1). Окрім ремонту, в машинах модернізували шасі для кріплення спеціальних прольотних конструкцій.



Як повідомив керівник заводу Олександр Матвієць, конструкторська група його підприємства розробляє власні проекти для військової та інженерної техніки. У найближчих планах – виробництво понтонно-мостових переправ, протимінних тралів та електроагрегатів для обслуговування літаків.



Заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко відвідав завод, поспілкувався з його працівниками та оглянув відремонтовану техніку. Він привітав трудовий колектив з успішним виконанням завдання, подякував за роботу та побажав подальшого розвитку і нових здобутків.



– Ваше підприємство не стоїть на місці. Воно постійно розвивається, розширюючи напрямки виробництва та вдосконалюючи кадровий потенціал. Я дякую вам за якісне виконання поставленої військовими задачі, – зауважив Сергій Сергієнко та запевнив керівництво заводу у повній підтримці з боку обласної державної адміністрації, в тому числі при виконанні завдань з підвищення обороноздатності армії.



Довідково:

Автомобіль-шасі КрАЗ-63221 «Міст» – транспортна база понтонно-мостового парку (ПМП) і важкого механізованого мосту (ВММ) інженерних військ. Призначений для облаштування мостових переправ через перешкоду глибиною до 3 метрів для проїзду по ним гусеничного транспорту вагою до 60 тонн і колісного з тиском на вісь до 11 тонн. Автомобіль упевнено працює в екстремальних природних, кліматичних і дорожніх умовах усіх континентів .



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації