back

Голова ОДА зустрівся з редакторами районних газет

16-11-2016 | 12:20

Учора, 15 листопада, відбулася зустріч голови Чернігівської ОДА з редакторами районних друкованих ЗМІ області. Запрошенням Валерія Куліча скористалися редактори 14-и з 23-х «районок» – вони отримали змогу наживо, у ході неформального спілкування, отримати від очільника виконавчої влади в області детальні і щирі відповіді на всі питання, що турбують громади районів.

Базовими темами розмови стали хід процесів із децентралізації влади і створення об’єднаних громад, перспективи зміни адміністративно-територіального устрою, реформування мережі закладів освіти й охорони здоров’я. Було обговорено й низку інших питань – як конкретних, «точкових», так і загальних, принципово-світоглядних.

Деталі розмови читайте на сторінках районних газет області, чиї представники були учасниками зустрічі: «Новини Городнянщини», «Трудова слава», «Нові горизонти», «Поліська правда», «Маяк», «Наше слово», «Сіверський край», «Життя Полісся», «Життя Семенівщини», «Промінь», «Вісті Сосниччини», «Срібнянщина», «Трибуна хлібороба», «Наш край».

Матеріал прес-служби Валерія Куліча, який включатиме у себе передруки оригінальних текстів районних газет, буде розміщено на офіційному сайті ОДА цими вихідними – вже після виходу статей. Нині ж пропонуємо увазі всіх зацікавлених ключові посили, що пролунали в ході зустрічі, у текстовому викладі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. А також повний аудіо-запис розмови та добірку фотознімків.

Файли містяться у хмарному сховищі Google за цим посиланням.


Прес-служба облдержадміністрації