back

Про перспективи співпраці – з китайськими партнерами

14-11-2016 | 18:10

Цими днями на Чернігівщині з робочим візитом перебуває делегація з провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки у складі представників компанії «WuxiDidaLocksCo., Ltd.».

У планах керівництва компанії – відкриття нового заводу з виробництва замків та дверних ручок на території області.

Сьогодні, 14 листопада, з китайськими підприємцями зустрілися заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко та директор Департаменту економічного розвитку ОДА Юлія Свириденко.

У ході зустрічі обговорили перспективи майбутніх інвестицій та розширення економічної співпраці між Чернігівщиною та східною провінцією КНР.

Пояснюючи вибір регіону для виробництва своєї продукції, очільник компанії «WuxiDidaLocksCo., Ltd.» Вей Чжи Цян наголосив на вигідному географічному положенні нашої області. Оскільки у його планах – реалізація виготовленої продукції не тільки на Україні, а й широко за її межами.

– Ми, звичайно, зацікавлені у нових інвестиціях в економіку нашого регіону. Адже це нові робочі місця та наповнення бюджету. Однак, звертаю Вашу увагу, що окрім економічної складової, для нас також важливо, аби нове виробництво не нашкодило екології нашого краю, – зауважив Сергій Сергієнко.

Він запевнив китайських гостей, що обласна влада готова надати консультативно-методичну допомогу при будівництві нового підприємства. Якщо цей проект буде корисним для області.

У свою чергу, представники компанії «WuxiDidaLocksCo., Ltd.» запевнили заступника голови ОДА, що їх підприємство не шкодитиме навколишньому середовищу та працюватиме виключно в законодавчому полі України.

Наразі китайська делегація вивчає наявні в області промислові будівлі для розміщення виробництва. На першому етапі планується відкрити цех на 100 робочих місць, а згодом розширити підприємство.

Довідково:

Цзянсу — східна провінція Китайської Народної Республіки. Це одна із найважливіших адміністративно-територіальних одиниць Китаю, яка посідає провідні позиції за рівнем економічного розвитку, обсягами виробництва сільськогосподарської й промислової продукції, а також за рівнем життя населення.

Компанія «Wuxi Dida Locks Co., Ltd.» заснована у 1983 році у м. Усі, провінція Цзянсу, КНР.

Продукція, що виробляється: циліндр замка, корпус замка, запірний пристрій, ручки та вироби з металу.

Продукція використовується при реалізації багатьох закордонних проектів на території Китаю.

95% продукції експортується на закордонні ринки.

Експортну діяльність компанія розпочала у 1990 році. Географія експорту: Північна Америка, Східна Європа, Латинська Америка, Західна і Південна Європа, Центральна і Південна Азія, Близький Схід.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА