back

Чернігівський реабілітаційний центр дітей-інвалідів розбудовується – новий корпус планують відкрити до Дня захисту дітей

13-11-2016 | 13:16

Учора, 12 листопада, відбулося урочисте закладення капсули до стіни прибудови медико-соціального реабілітаційного центру дітей-інвалідів «Відродження».

Участь у символічній урочистості взяли, зокрема, народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Сергій Березенко, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, керівник підприємства-забудовника «Укрсівербуд» і директор медико-соціального центру.

«Це – перший крок до того, щоб паліативні пацієнти змогли без перешкод отримувати допомогу відповідних фахівців та психологів у регіоні, – прокоментував подію нардеп Сергій Березенко. – Новий корпус плануємо відкрити вже до 1 червня 2018 року – до Міжнародного дня захисту дітей. На його побудову виділено 11 мільйонів гривень з мого депутатського фонду та Державного фонду регіонального розвитку».

Також народний депутат додав: «Центр «Відродження» акредитований за вищою категорією. В основу реабілітаційного процесу центру покладена модель «Тандем», яка схвалена ВООЗ. За рік реабілітаційні послуги отримують близько 2-х тисяч дітей. Для кожної дитини фахівці розробляють індивідуальну програму, яка забезпечує послідовність реабілітаційного процесу».

Читайте до теми, зокрема: «Чернігівське «Відродження» стане більшим і якіснішим» .


Прес-служба облдержадміністрації