back

Громади зможуть розвиватися. До того ж – на власний розсуд і за власні кошти

12-11-2016 | 09:54

Учора жителі Рудні Козелецького району, яке входить до Деснянської об’єднаної територіальної громади, урочисто відзначали газифікацію села. Будівництво підвідного газопроводу протяжністю майже чотири кілометри здійснило ПАТ «Чернігівгазбуд» за кошти, надані меценатом.

Звертаючись до присутніх на заході місцевих жителів, голови Деснянської об’єднаної територіальної громади, старости сіл Морівськ, Отрохи і Рудня, голів Козелецьких РДА та районної ради, депутатів рад різних рівнів, представників газопостачальної компанії та мецената, чиїм коштом було здійснено газифікацію – голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, зокрема, зазначив:

«В області незабаром замість 597 сільських рад утвориться 50 – 60 об’єднаних територіальних громад, які матимуть власні кошти, що дасть можливість розв’язувати соціально-економічні питання громад, розпоряджатися землями. За рік існування Деснянської об’єднаної територіальної громади проведено будівництво і ремонт доріг із твердим покриттям, освітлення вулиць у населених пунктах, ремонт клубів. І сьогоднішня подія – відкриття підвідного газопроводу – стане черговим важливим внеском у покращення добробуту людей, якості їх життя, створить додаткові можливості для молодих спеціалістів, щоб вони поверталися та працювали на благо свого рідного села та району».


Прес-служба облдержадміністрації