back

Як триває реконструкція Корюківської районної лікарні - перевіряв Леонід Сахневич

11-11-2016 | 13:47

Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич 10 листопада здійснив робочу поїздку до Корюківки. Разом із заступником директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Сергієм Ситником вони перевірили стан виконання робіт з реконструкції приміщень Корюківської ЦРЛ.

До огляду об’єктів долучилися голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та голова райради Олександр Савченко, представники технагляду.



Реконструкція будівлі поліклінічного відділення лікарні здійснюється за кошти Державного фонду регіонального розвитку. На це отримано майже 916 тисяч гривень, більшу частину з яких вже освоєно. Наразі завершується демонтаж існуючих конструкцій, здійснюється підготовка до оздоблення приміщень.

Будівельні роботи обіцяють завершити до середини грудня.




За кошти субвенції з держбюджету реконструюють дитяче, а також інфекційне відділення ЦРЛ.

На будівельні роботи в приміщенні дитячого відділення виділено понад 2,5 мільйона гривень. Наразі освоєно майже мільйон гривень. На сьогодні тут тривають роботи з демонтажу та підготовки до оздоблення будівлі.




1,8 мільйона гривень отримано з держбюджету на реконструкцію інфекційного відділення. Тут також триває демонтаж існуючих конструкцій.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації