back

Чернігівська делегація взяла участь у Міжнародному конгресі

10-11-2016 | 09:36

Цього тижня чернігівська делегація взяла участь у XII Міжнародному конгресі «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства», який розпочав роботу 8 листопада в місті Києві.

Тематика міжнародного зібрання присвячена актуальним питанням галузі: підвищенню якості питної води, перспективам розвитку централізованого теплопостачання, стратегічному плануванню в сфері поводження з побутовими відходами, розвитку геотермальної енергетики та реалізації проектів енергоефективності в будівництві.

Окрім конференцій, семінарів та круглих столів, програмою заходу також передбачені Міжнародні спеціалізовані виставки «AQUA UKRAINE», «КомунТех», «ЄвроБудЕкспо», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика» та Міжнародний інвестиційний бізнес-форум з питань енерегоефективності.

До складу чернігівської делегації увійшли представники структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій, керівники підприємств житлово-комунального господарства та промисловості області. ЇЇ участь у конгресі організована за сприяння Департаменту житлово-комунального господарства ОДА спільно з Громадською радою при обласній державній адміністрації.



За інформацією Департаменту ЖКГ ОДА