back

Перевізники оновлюють автобусний парк області

03-11-2016 | 16:12

Внесення змін до обслуговування приміських, міжміських та внутрішьообласних автобусних маршрутів  – про це йшла мова сьогодні, 3 листопада, на засіданні Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області.

Учасники засідання розглянули та обговорили автобусні маршрути: «Чернігів – Брусилів», «Чернігів – М.-Коцюбинське», «Чернігів – Любеч», «Чернігів – Городня», «Чернігів – Киїнка», «Чернігів – Іванівка», «Чернігів – Ягідне», «Гущин – Киселівка», «Чернігів – Ріпки», «Чернігів – Бігач».

За результатами обговорення Координаційна рада погодила оновлення автопарку на зазначених маршрутах. Відтепер за вказаними напрямками будуть курсувати більш комфортні автобуси.

Крім того, було вирішено провести тижневий моніторинг пасажиропотоку на маршруті Чернігів – Петрушин. Оскільки від його пасажирів надходить чимало звернень щодо незручного розкладу руху.

 – Ми маємо відповідально підійти до вирішення цього питання, аби максимально врахувати інтереси наших громадян, - наголосив начальник Управління промисловості, транспорту і зв’язку облдержадміністрації Сергій Меженний.

Також було розглянуто питання зменшення кількості рейсів на маршруті «Чернігів – Брусилів» та днів обслуговування маршрутів «Атюша – Чернігів» і «Короп – Чернігів». За результатами обговорення Чернігівській та Коропській райдержадміністраціям доручено вивчити зазначену ситуацію та надати відповідні пропозиції.



Департамент інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації