back

Утеплення освітніх закладів - на контролі обласної влади

20-10-2016 | 17:15

Сьогодні, 20 жовтня, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Сергій Ситник перебували з робочим візитом у Носівському районі. Привід – огляд дошкільних навчальних закладів, в яких планується проведення робіт з утеплення за державний кошт.

У Носівці посадовців цікавив дитсадок «Барвінок». На заміну надвірних дверей, вікон та облаштування ґанків передбачено 1,074 мільйона гривень державної субвенції.

До речі, в райцентрі планують облаштувати два дитячих ігрових та один спортивний майданчики. Встановлення місць дитячого дозвілля здійснюється за рахунок співфінансування з місцевого бюджету та субвенції з державного. На закупівлю обладнання передбачено 358 тисяч гривень.



Також керівники області оглянули дошкільний навчальний заклад «Сонечко» Мринської сільської ради, що на Носівщині. В закладі, де функціонують 4 групи та один 1-й клас, намічається повна заміна вікон на теплозберігаючі. На ці роботи з державної субвенції планують виділити 1,5 мільйона гривень.

До того ж, в селі готуються до капітального ремонту дорожнього покриття протяжністю 760 метрів по центральній вулиці. Загальна сума кошторису - 411 тисяч гривень: 399 – державна субвенція, 12 тисяч – місцевий бюджет.

Всі будівельні роботи розпочнуться вже найближчим часом.



Принагідно Леонід Сахневич обговорив з Мринським сільським головою питання щодо створення Мринської об’єднаної територіальної громади. Головне, на чому акцентував перший заступник голови ОДА, – спроможність функціонування цієї громади.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА